Bijeenkomsten

De Bouwsociëteit Groningen organiseert goed bezochte informele en inspirerende bijeenkomsten, met toonaangevende sprekers (o.a. Jannie Nijlunsing, bestuurder van De Hoven, Sytze Keuning, directeur van BIOCLEAR EARTH, René Paas, onze Commissaris van de Koning en Cas König, CEO Groningen Seaports NV.

De onderwerpen zijn thematisch, actueel en betreffen bouw, technische, economische, maatschappelijke, juridische en esthetische kwesties die aansluiten bij de praktijk. 

De leden zijn beslissers en eindverantwoordelijken van de onderneming en instelling. Zij zijn zeer betrokken en de bijeenkomsten zijn interactief. Naar aanleiding van de voordrachten wordt er actief gediscussieerd, meegedacht en nagepraat. De bijeenkomsten worden afgesloten met een borrel en diner.

 

Er zijn +/- 10 bijeenkomsten per jaar, die altijd op de eerste maandag van de maand plaatsvinden. Deze bijeenkomsten worden meestal gehouden op een vaste locatie in Groningen. Periodiek worden er ook bijeenkomsten op locatie georganiseerd en excursies. 

AGENDA

 

Datum Onderwerp Aanmelden
2 oktober 2023 Ik meld mij aan

 

Contact

Telefoon

050-3140840

Adres

Bouwsociëteit Groningen
Postbus 7015
9701 JA Groningen