Lid worden

Deelnemen aan een waardevol netwerk

Deelnemen aan een waardevol netwerk voor bouwgerelateerde ondernemingen en/ of instellingen.

Het is mogelijk om deel te nemen aan het netwerk van de Stichting Bouwsociëteit Groningen. Het betreft een besloten sociëteit voor “eindverantwoordelijken / beslissers” van bouwgerelateerde ondernemingen en instellingen die de provincie Groningen en de kop van Drenthe als hun werkgebied hebben. 

De Bouwsociëteit bestaat uit meer dan 100 leden van diverse organisaties.

De leden van de Bouwsociëteit zijn aannemers, architecten, makelaars, woningbouwcorporaties, advocaten en notarissen en adviseurs- projectontwikkelaars.

Binnen de Bouwsociëteit heerst een informele betrokken sfeer. De leden praten graag over actuele kwesties, bouwgerelateerde ontwikkelingen, netweken en er wordt gesproken over ontwikkelingen over hun eigen onderneming, instelling en ondernemerschap. 

 

Lidmaatschap

Mocht u interesse hebben in een lidmaatschap van de Bouwsociëteit, geef uw interesse aan. Het lidmaatschap wordt altijd eerst besproken met het vetorecht binnen het Bestuur, dit in verband met het behoud van de kwaliteit, betrokkenheid en diversiteit van onze leden.

Aan het lidmaatschap van de Bouwsociëteit zijn kosten verbonden. De contributie van een lidmaatschap is per jaar €  453,75.


Verbinding maken

Uw interesse om met ons verbinding te maken kunt u aangeven via het onderstaand contactformulier of een e-mail sturen aan info@stichtingbouwsocieteitgroningen.nl

lid worden

Contact

secretariaat

Anna Gorter

Telefoon

050-3140840

correspondentieadres

Bouwsociëteit Groningen
Postbus 7015
9701 JA Groningen